суботу, 16 липня 2022 р.

Ліна Костенко стала кавалером Ордену Почесного легіону.

 Наша гордість, наша совість,наша душа

❤️Ліна Костенко отримала Орден почесного легіону.
За словами поетеси, вручення Ордену стало для нею несподіванкою.
"У тяжкий час ми тут зібралися, але з дуже гарної нагоди, тому що отримати Орден почесного легіону – це велика честь. Для мене це була абсолютна несподіванка, тому що я належу до всесвітньо невідомої літератури. І раптом така відзнака. Я справді люблю Францію. У мене є і вірші про Францію", – зауважила під час вручення відзнаки Ліна Костенко.



Розірви шаблонне уявлення про Шевченка.

 


👀Вмикай історичну драму «Тарас. Повернення».
📣Це перший український фільм про заслання поета. Дізнавайся більше про відважних та знаменитих українців!
🤩Дивися прямо зараз без реклами у відмінній якості на SWEET.TV.

Як написати мотиваційний лист для вступу: покрокова інструкція

 

Як написати мотиваційний лист для вступу: покрокова інструкція

Цього року абітурієнти повинні написати мотиваційний лист для вступу. Вперше він відіграватиме таку важливу, подекуди вирішальну, роль під час вступної кампанії 2022. Університети почали ділитися інформацією про свої вимоги. «Освіторія» підготувала покрокову інструкцію.

Найбільша інструкція до НМТ-2022: дати та алгоритм дій вступника

 

Найбільша інструкція до НМТ-2022: дати та алгоритм дій вступника

18 липня стартує основна сесія НМТ. Який повний графік тестувань? Що таке запрошення на НМТ і де його можна завантажити? Що треба знати учасникам додаткової сесії? Хто матиме можливість вступати до університету без складання мультипредметного тесту? В яких країнах можна пройти тестування? Як перевести тестові бали в рейтингові та дізнатись свій результат ще до оголошення офіційних результатів? І чи є шанс скласти НМТ, якщо не зареєструвався вчасно? "Освіторія" зібрала все про мультипредметний тест 2022.

Обласний конкурс "Авторська збірка поезій школяра"

  Війна,на жаль, продовжується.Але наші діти на своєму фронті доводять свою любов і підтримку нашим ЗСУ.Наші перемоги -це вдячність вам.Все ...