пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Прогулянка до річки

31 травня- День води. Тож закономірно, що саме в цей день учасники екологічного табору "Еколог" вирушили на прогулянку до місцевої річки Рудька. Діти мали можливість помилуватися чарівними пейзажами, дослідити особливості флори, і, найголовніше, гарно відпочити. Адже такої смачної печеної картоплі і смажених на вогнищі сосисок діти довгоне зможуть забути!


Малюємо на асфалльті



У перший день літа по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей – гарне свято щастя, надії, злагоди, миру та радості. 
Ми хочемо бачити своїх діток щасливими, і їхні переповнені щирою радістю оченята -невід´ємний доказ цього. І сьогодні учсники пришкільного табору свої мрії вислювлювали в малюнках на асфальті.У малечі не повинно бути нещасливого дитинства. І за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинна стати одним із найголовніших наших обов’язків. Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Закликаємо усіх щодня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього!







Обласний конкурс "Авторська збірка поезій школяра"

  Війна,на жаль, продовжується.Але наші діти на своєму фронті доводять свою любов і підтримку нашим ЗСУ.Наші перемоги -це вдячність вам.Все ...