суботу, 7 квітня 2018 р.

Із Великоднем!!!

Дорогі друзі! Щиро вітаю Вас із Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров'я, добробуту і благополуччя.Нехай переможний дух надії, радості, всепрощення супроводжують   Вас і Вашу родину, дає  сили та наснагу для справ на добробут і процвітання нашої рідної України.
Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті, як Великодній рушник, і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов. Христос Воскрес!


ЗОВНІШНІСТЬ ЯК «ВІЗИТНА КАРТКА» ВЧИТЕЛЯ

Із Благовіщенням!!!!


Сьогодні в цей день, в світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, я хочу побажати всім міцної віри, тепла в домі, душевного спокою і благочестивих думок! Нехай навколо вас завжди панує тільки мир і процвітання, а всі біди обходять вашу сім’ю та рідних стороною! Хай буде удача, гармонія, спокій у душі, мудрість у голові, любов, почуття до близьких. Сумніви геть, адже життя – прекрасне, і треба жити з відкритою душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.



пʼятницю, 6 квітня 2018 р.

Накипіло! Сповідь вчительки: Не все таємне має ставати явним…

https:/
/1540.com.ua/news/nakipilo-spovid-vchitelki-ne-vse-taiemne-maie-stavati-iavnim_5035/
Ось такі пасочки у нас цього року!


Генератор ребусів

ВІД МІСТА ДО МІСТА: ОСОБЛИВОСТІ УКРАЇНСЬКИХ ПИСАНОК В РІЗНИХ РЕГІОНАХ УКРАЇНИ

вівторок, 3 квітня 2018 р.

Нехай думки вам серце не тривожать, не варто плакать, нічого кричать, не бійтеся, коли про вас говорять, лякайтеся, коли про вас мовчать. © Ліна Костенко


Вступна кампанія: скільки бюджетників зможуть прийняти виші

http://osvita.ua/vnz/consultations/60439/


Міністерство освіти оприлюднило максимальні обсяги держзамовлення на прийом до закладів вищої освіти у 2018 році.
Оприлюднені дані, зокрема, допоможуть майбутнім вступникам ознайомитись з кількістю місць для прийому за держзамовленням, які зможе виділити кожен виш, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки, на 2018 рік.
Це, зокрема, ліцензійний обсяг – скільки загалом вступників на спеціальність чи спеціалізацію може прийняти заклад; максимальний обсяг прийому абітурієнтів на місця держзамовлення та кваліфікаційний мінімум – скільки щонайменше «бюджетників» має бути на спеціальності, щоб заклад здійснив їх набір.
«Пороги» максимуму і мінімуму бюджетних місць на кожну спеціальність встановлюються вишами в зв’язку з тим, що в Україні вступ на бакалаврат та деякі спеціальності магістратури здійснюється за широким конкурсом.
У МОН зазначають, що широкий конкурс передбачає те, що бюджетне місце надається не конкретному закладу вищої освіти, а йде до закладу за вступником з найкращими балами.
Тому максимальний обсяг відображає, скільки найбільше таких вступників зможе прийняти виш на певну спеціальність, а кваліфікаційний мінімум показує, скільки вступників з найкращими балами мають обрати навчання за конкретною спеціальністю у виші, щоб на цю спеціальність взагалі відбувся набір «бюджетників».
У межах системи широкого конкурсу виш може як отримати максимальний обсяг місць держзамовлення, передбачений документом, так і не отримати жодного бюджетного місця.
Також в оприлюднених МОН даних зазначено, яку максимальну кількість вступників зможе прийняти виш за квотою 1 – на основі вступних іспитів, та квотою 2 – для вступників за спрощеною процедурою з окупованих територій.

УВАГА!! ДПА!!!

понеділок, 2 квітня 2018 р.

«Є-мова»: вивчайте українську онлайн безкоштовно


http://osvita.ua/news/60110/

Перша комплексна онлайн платформа з вивчення української мови «Є-мова» почне функціонувати вже в квітні 2018 року. Про це повідомляється на сайті каналу ICTV.


«На сайті уже в квітні можна буде пройти тест на визначення рівня володіння української мовою, розроблений спільно з фахівцями Львівського національного університету імені Івана Франка, а також пройти навчання рівня А1»,  зазначають розробники проекту «Є-мова».

У рамках проекту також розробляються практичні заняття, навчальні матеріали і відео, тестова перевірка знань, моніторинг успішності, атестація (сертифікація) знань, а також передбачено дистанційне навчання з викладачем за допомогою відеозв’язку на теми, обрані слухачем, в онлайн класах.

Визначено результати пробного ЗНО з української мови та літератури


http://osvita.ua/test/60395/


В особистих кабінетах учасників пробного тестування та на сервісі «Визначити результати пробного ЗНО» оприлюднено результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури.
Результати за шкалою 1–12 балів та шкалою 100–200 балів отримали лише ті особи, які ввели свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Також опубліковані таблиці переведення тестових балів у шкалу 1-12 балів та шкалу 100-200 балів.
Робочою групою Українського центру оцінювання якості освіти з питань установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання за рейтинговою шкалою 100–200 балів визначено поріг «склав/не склав» з української мови і літератури, що становить 24 тестових бали.

Обласний конкурс "Авторська збірка поезій школяра"

  Війна,на жаль, продовжується.Але наші діти на своєму фронті доводять свою любов і підтримку нашим ЗСУ.Наші перемоги -це вдячність вам.Все ...