вівторок, 26 лютого 2019 р.

День рідної мови у школі



День рідної  мови в  Новогалещинському ліцеї відсвяткували проведенням мовного квесту.
Команди учнів  шостих та сьомих класів змагались у форматі інтелектуальної подорожі. Кожна правильна відповідь відкривала нову станцію, де учні отримували нове завдання. Морфологічні загадки, анаграми, прислів’я та приказки і багато іншого-все це складало маршрутний лист мовних туристів.
Серед учнів 7 класу перемогу здобула команда «Соняшники». Друге місце посіла команда «Маки». А от у 6 класі переможця визначити не вдалося: команди «Віночок» і «Соловейки» розділили перемогу між собою. Ця гра була спрямована на виховання почуття любові до рідної мови,   розуміння її краси та необхідності для нашого життя, сприяла формуванню національної свідомості школярів, виховувала патріотів рідної держави, любов до рідного краю, повагу до історичного минулого та сучасного, розвивала мовленнєво-комунікативні вміння і навички, а також розвивала почуття дружби та згуртованості, чесності, доброзичливості, сприяла розвитку творчих здібностей, кмітливості та винахідливості.







Обласний конкурс "Авторська збірка поезій школяра"

  Війна,на жаль, продовжується.Але наші діти на своєму фронті доводять свою любов і підтримку нашим ЗСУ.Наші перемоги -це вдячність вам.Все ...