четвер, 15 листопада 2018 р.

Сикстинская мадонна, Рафаэль Санти


вірш Івана Франка Сикстинська мадонна


Промова Стіва Джобса | українською


Найкращий виступ студента


Готуємось до ЗНО

Жанри творів

2017-01-24 Готуємося до ЗНО з української літератури

Географія літературних творів

Літературний диктант "Джури козака Швайки"

Добра справа на кожен день



27 листопада Україна вперше долучиться до всесвітнього благодійного руху #ЩедрийВівторок.
Це день добрих справ, коли кожен може допомогти тим, кому це потрібно. Робитимуть добрі справи не лише дорослі — в усьому світі діти долучаються до благодійності.
Важливо змалечку привчати дітей до допомоги іншим, тому що тільки так вони стануть чуйними, небайдужими до чужих проблем дорослими.
Благодійний фонд «Таблеточки» пропонує школярам у Щедрий Вівторок створити карту добрих справ на наступні 30 днів. Така карта заохотить дітей до благодійності й покаже, що допомагати іншим — це просто і приємно.
Як працювати з картою?
На аркуші формату А4 є місце для 30 добрих справ. 10 ідей вже вписані у квадратики, разом із учителем діти вигадують і записують ще 20.
Протягом наступних 30 днів діти виконують ці справи й позначають на карті вже зроблене.
Старшокласники, які мають профілі в соціальних мережах, можуть викладати фото своїх карт і розповідати про ініціативу з хештегом #МійМісяцьДобра.
Одним із пунктів, які пропонує фонд, є листівка з добрими словами для дітей, які зараз у лікарні. Можна написати, наприклад, «Усміхнись», «Бажаю тобі гарного дня!», «Не забувай мріяти».
Такі листівки можна надіслати до фонду, і співробітники передадуть їх до дитячих онковідділень (Нова пошта, Київ, відділення 31, БФ Таблеточки, +38 067 464 87 74, представник Ревега Ганна Олександрівна).

https://osvitoria.media/news/v-ukrayini-projde-misyats-dobra-stvorit-svoyu-kartu-dobryh-sprav/?fbclid=IwAR2fcT-KigzwXTgpF1iiRzVZ1-ax8SU9c21shTPwkl6-9VcOqbZkkKNStwM



Обласний конкурс "Авторська збірка поезій школяра"

  Війна,на жаль, продовжується.Але наші діти на своєму фронті доводять свою любов і підтримку нашим ЗСУ.Наші перемоги -це вдячність вам.Все ...